Budapesti felszállás a Groupama Arena parkolójában
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
Triad Homes
GNTO

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

A 2011-ben bevezetett és Utasaink körében kedvelt ultra first minute és first minute kedvezményes előfoglalási csomagárakat 2019-ben is meghirdetjük.

ultra first minute

Az ultra first minute csomagárak a katalógus áraihoz képest, akár 18-20%-kal alacsonyabb áron teszik lehetővé minden Vendégünk számára, hogy a legmegfelelőbb nyaralási lehetőséget, időben, nagyon kedvezményes árakon lefoglalhassa. Az ultra first minute előfoglalási kedvezmények, az árak megjelenésétől,2019. február 28.-ig vehetők igénybe és 40% előleg befizetésével foglalhatók. A katalógusban feltüntetett ultra first minute árak, olyan kedvezményes előfoglalási csomagárak, melyek tartalmazzák a szállás és utazás költségét is, (repülős utaknál a helyi transzfer árát is), de nem tartalmazzák a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket, az útlemondási biztosítás díját, valamint a foglalási díjat.

Zakynthos úticélnál az ultra first minute árak, 2019. április 30-ig érvényesek!

first minute

Ezt követően (2019. március 1-től) egészen 2019. április 30-ig, a first minute előfoglalási kedvezmény keretében a katalógus áraihoz képest, akár 10-15%-kal alacsonyabb áron, már 40% előleg befizetésével is foglalhatók utazások. A katalógusban feltüntetett first minute árak, olyan kedvezményes előfoglalási csomagárak, amelyek tartalmazzák a szállás és utazás költségét is, (repülős utaknál a helyi transzfer árát is), de nem tartalmazzák a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket, az útlemondási biztosítás díját, valamint a foglalási díjat.

Olyan szálláshelyek esetén, ahol nincs ultra first minute, vagy first minute ár feltüntetve, 2019. április 30-ig vehető igénybe előfoglalási kedvezmény, melynek mértéke egységesen 10% a katalógusban megjelentetett árakból.

Abban az esetben, ha csak egy szolgáltatást foglalnak (csak szállás, csak repülőjegy, vagy csak autóbuszjegy), úgy 2019. április 30-ig vehető igénybe előfoglalási kedvezmény, melynek mértéke egységesen 10% a katalógusban megjelentetett árakból.

Törzsutasaink számára az ultra first minute és first minute árakból és egyéb, előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból további 5% kedvezményt biztosítunk!