Apollon Travel - Santorini
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
GNTO

ELŐFOGLALÁS

A 2011-ben bevezetett és Utazóközönségünk körében megkedvelt ultra first minute és first minute előfoglalási csomagárakat 2016-ban is meghirdetjük.

ultra first minute

Az ultra first minute árak a katalógus áraihoz képest akár 21%-kal alacsonyabb csomagáron teszik lehetővé minden Vendégünk számára, hogy a legmegfelelőbb nyaralási lehetőséget, időben, nagyon kedvezményes árakon lefoglalhassa. Az ultra first minute előfoglalási kedvezmények 2016. március 12-ig vehetők igénybe és 40% előleg befizetésével foglalhatók. A katalógusban feltüntetett ultra first minute árak olyan kedvezményes előfoglalási csomagárak, melyek tartalmazzák a szállás és utazás költségét is (repülős utaknál a helyi transzfer árát is), de nem tartalmazzák a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket, valamint az útlemondási biztosítás díját.

first minute

Ezt követően pedig, egészen 2016. április 30-ig a first minute előfoglalási kedvezmény keretében a katalógus áraihoz képest akár 15%-kal alacsonyabb áron, már 40% előleg befizetésével is foglalhatók utazások. A katalógusban feltüntetett first minute árak olyan kedvezményes előfoglalási csomagárak, amelyek tartalmazzák a szállás és utazás költségét is (repülős utaknál a helyi transzfer árát is), de nem tartalmazzák a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket, valamint az útlemondási biztosítás díját.

Olyan szálláshelyek esetén, ahol nincsen ultra first minute, vagy first minute ár feltüntetve, 2016. április 30-ig vehető igénybe előfoglalási kedvezmény, melynek mértéke egységesen 10% a katalógusban megjelentetett árakból.

Abban az esetben, ha csak egy szolgáltatást foglalnak (csak szállás, csak repülőjegy, vagy csak autóbuszjegy), úgy 2016. április 30-ig vehető igénybe előfoglalási kedvezmény, melynek mértékeegységesen 10% a katalógusban megjelentetett árakból.

Törzsutasaink számára az ultra first minute árakból, first minute árakból és egyéb, előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból további 5% kedvezményt biztosítunk!