Budapesti felszállás a Groupama Arena parkolójában
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
Triad Homes
GNTO

Magunkról

Folyamatosan frissülő, megújuló oldalunkon görögországi utazási ajánlatok között böngészhet. Kínálatunkban autóbuszos, repülős és egyéni utak szerepelnek. Ezen belül pedig rendkívül széles skálán mozgó, a luxus kategóriájú hoteltől az egészen egyszerű apartmanokig mindent felölelő szálláskínálattal állunk vendégeink rendelkezésére.

Az irodánk megalapítása óta eltelt hosszú évek során mindig köszönettel fogadtuk kedves vendégeink kínálatunkkal kapcsolatos visszajelzéseit. Tapasztalataikat figyelembe véve alakítjuk ki aktuális utazási ajánlatainkat évről-évre.

Előfoglalási akcióink mindig nagy sikert aratnak, így ezeket változatlan formában tartottuk meg. A 2011-ben bevezetett és az Önök számára kedvezően átalakított, valamint meghosszabbított előfoglalási kedvezményeinket továbbra is Ultra First Minute és First Minute elnevezéssel találják meg ártáblázatainkban. Ezzel kedvező utazási lehetőséget kínálunk mindazok számára, akik jóval a tervezett utazás előtt el tudják dönteni, hová és mikor szeretnének utazni.

Természetesen többféle utazási lehetőséget kínálunk azon vendégeink számára is, akik csupán az indulás előtt néhány nappal tudnak döntést hozni. Önöket arra kérjük, hogy kísérjék figyelemmel az „AKCIÓS UTAK” fül alatt olvasható információkat.

Továbbra is készséggel állunk minden kedves vendégünk rendelkezésére, aki egyéni elképzelései megvalósításában kér tőlünk segítséget. Legyen az akár utazási tanács, a kínáltunkban nem szereplő úti cél keresése, vagy szálláshely foglalása.

Reméljük, itt és katalógusunkban is megtalálják majd a kedvükre való utazási ajánlatot és megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Szeretettel várjuk minden kedves új és régi vendégünket.

Köszönettel:
Az APOLLON TRAVEL csapata