visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

Smile Apartman

Hivatalos kategória:
Apollon besorolás: ***
Település:
Platamonas
Fekvése:
Platamonas központjától kb. 150 méterre, az apró kavicsos, helyenként homokos tengerparttól kb. 250 méterre épült apartmanház szépen felújított stúdiókkal és apartmanokkal. A központban és a sétálóutcán szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, tavernák, üzletek és ajándékboltok várják az idelátogató vendégeket. Platamonas híres haltavernái a parti úton és a sétálóutcán találhatók.
GPS koordináta:
39.99341666666667, 22.617333333333335
Központtól való távolság: kb.: 150 m
Tengerparttól való távolság: kb.: 250 m
Strandtól való távolság: kb.: 250 m
Elhelyezés:
2-3 fős, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas Standard stúdiókban, 2-5 fős, maximum 5 fő elhelyezésére alkalmas standard apartmanokban (konyha + két hálószoba), 2-3 fős, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas Superior stúdiókban, 2-5 fős, maximum 5 fő elhelyezésére alkalmas superior apartmanokban. A 2-3 fős, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas Standard stúdiók mindegyike egylégterű, felszerelt konyhával, zuhanyzó/WC-vel, ingyenes WiFi-vel, TV-vel és balkonnal rendelkezik. Légkondicionálás a helyszínen befizethető 5 EUR/stúdió/nap áron. A 2-5 fős, maximum 5 fő elhelyezésére alkalmas Standard apartmanok kétléterűek és felszerelt konyhával, zuhanyzó/WC-vel, ingyenes WiFi-vel, TV-vel és balkonnal rendelkeznek. Légkondicionálás a helyszínen befizethető 5 EUR/apartman/nap áron. A 2-3 fős, maximum 3 személy elhelyezésére alkalmas Superior stúdiók 2022-ben épültek, a felszereltségük megegyezik a Standard stúdiókkal, de modernebb bútorokkal rendelkeznek. Légkondicionálás a helyszínen befizethető 5 EUR/stúdió/nap áron. A 2-5 fős, maximum 5 fő elhelyezésére alkalmas Superior apartmanok 2022-ben épültek, a felszereltségük megegyezik a Standard apartmanokkal, de modernebb bútorokkal rendelkeznek. Légkondicionálás a helyszínen befizethető 5 EUR/stúdió/nap áron.
Ellátás:
Önellátás.
Felszereltség:
Az épület földszintjén mini market található.
Apollon Tipp:

Előnyök:
A központ és a tengerpart közelsége. Modern bútorok és szép zuhanyzók. A Superior stúdiók és apartmanok 2022-ben épültek. Az apartmanokban két felnőtt mellett akár 3 gyermek szállását 14 éves korig ingyenesen biztosítjuk!
Hátrányok:
A főszezonban nehéz parkolóhelyet találni a környéken. Csak emeleti stúdiók és apartmanok találhatók a házban, nincs földszinti elhelyezés.

Katalógus kivonat letöltése: Smile Apartman (árlista)

FELTÖLTÉS ALATT!

left
right